Ene Ravn

Jeg er uddannet psykoterapeut og yogalærer. Jeg har 17 års erfaring med udvikling af personlige og erhvervsmæssige ressourcer. Jeg arbejder både med private klienter og for Jobcentre/anden aktør, og har været tilknyttet som ekspert på sundhedsfagligt forskningsprojekt gennem Københavns Universitet.

Jeg er optaget af at forene arbejdet med fysiske, mentale og følelsesmæssige ressourcer. Jeg arbejder metodisk med at koble mindfulness og den kognitive tilgang med fysisk forankrende teknikker.

Yoga og meditation er en betydningsfuld del af min egen hverdag, og jeg praktiserer dagligt.

Ene Ravn

Eksamineret yogalærer, Yogaskolen i Helsingør

Mindfulnesslærer, MBCT (MindfulnessBasedCogtiveTherapy) Kognitivgruppen i Aarhus.

Psykoterapeut, Gråbrødre Instituttet i 2001, 4-årig udd.

Efteruddannelser bl.a.: Kropsterapeutisk udd. (Bodynamic-systemet) Kognitiv coaching (v. Irene Oestrich) Narrativ terapi (Dispuk)

“Ene er en fremragende yogalærer og klart den bedste, jeg har oplevet. Hun har altid et særligt fokus, som varierer fra gang til gang. Undervejs kommer man så alligevel også hele kroppen igennem og får renset sindet. Instruktionen er tydelig og klar, og man bliver guidet igennem i ét langt flow. Ene har en helt utrolig behagelig stemme. Jeg tager næsten altid mig selv i at køre 80 km. I timen på motorvejen hjem – så afslappet er jeg efter Enes undervisning.” Pernille
“Ene udstråler en særlig ro og skaber en fredfyldt stemning omkring sig med sin fine energi og indlevelse. Hun er meget klar og tydelig i sin formidling, og det føles fuldstændig trygt at give slip og bare lade sig guide.” Malene
 “Ene er en helt utrolig dejlig og behagelig person med en undervisningsstil og tilgang, som gør at man nemt kan følge med og bliver motiveret. Jeg vil meget gerne deltage i endnu et af Enes retreats og burde gøre det mindst én gang om året” Pia  

“Ene er en fremragende formidler og hele workshoppen var i et vidunderligt flow” Anita                              “Jeg tilmeldte mig workshoppen om yoga og stress hos Ene, uden at føle mig specielt stresset. Kunne da godt mærke at min krop ind i mellem er stresset, men det har jeg ignoreret. Ene’s rolige stemme og den dejlige stemning, fik mig stille og roligt hen et sted hvor jeg kunne mærke hvad jeg ikke helt har villet give plads. Under Ene’ kyndige vejledning og store viden, var vi igennem øvelserne der virkelig gjorde godt. Alt blev efter workshoppen udleveret på papir, så vi havde muligheden for at bruge øvelserne hjemme. Utrolig givende dag og ja, jeg er allerede tilmeldt næste workshop 😉” Marianne
“Som nybegynder var det en lettelse at starte hos Ene, for hun førte mig ind i yogaen med nænsomme og enkle anvisninger på både bevægelse og vejrtrækning, så jeg var med lige med det samme. Der er en ro og en venlig autoritet i hendes timer og man bliver gradvist hjulpet til at slippe alle sine ambitioner og mærke hvad man egentlig har brug for” Anna